Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

 
ΚΑΙ ΨΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ Η  ΜΕ ΤΆΡΑΜΑ (ΧΥΛΟ) ΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ......... ΠΟΤΗΡΑΚΙ, ΤΙ?? ΜΑ ΟΥΖΑΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ..... ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!!
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ
 ΧΥΛΟΣ
Σε ένα  μπολ μεσαίου μεγέθους ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθέτουμε το γάλα και το αβγό και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα ρευστό κουρκούτι.
Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για 20 λεπτά μετά πανάρουμε  τη ψίχα μια μια από κάθε χτένι και σε καυτό λάδι τις τηγανίζουμε βάζοντας 5 - 6 κομμάτια ανάλογα με το μέγεθος που έχει το τηγάνι για να μη στριμωχτούν και κολλήσουν σε μια μάζα. Με τον ίδιο τρόπο τηγανίζουμε τα μύδια και τις πίνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου